marți, 4 decembrie 2012

Pinguinii veseli

 Am intrat si noi in febra pregatirilor pentru Craciun si am inceput sa facem decoratiuni si ornamente hand-made.
 Primii pe lista au fost pinguinii veseli, cum le-am zis noi. Niste pinguini tare dragalasi la care a lucrat numai mami de data asta, Gabri promitandu-mi ca ma va ajuta cand va mai creste.

Ideea mi-a venit vazand pinguinii din sticle de plastic, dar eu am vrut sa-i fac de mici dimensiuni pentru a-i putea pune in bradul de Craciun. Din ambalajele de la ouale Kinder, panglica si culorile acrilice au iesit acesti minunati pinguini, pe care noi ii adoram.


Mai intai am facut o gaura in partea de sus, pentru a putea prinde panglica. Am pictat cu alb toata suprafata. Apoi detaliile: caciulita, fularul, fata, ochii, gura. Dupa ce s-a uscat vopseaua, le-am pus si un mot tare dragut, confectionat din ata .
 Cu ei vom participa la concursul " Impodobim bradul" de la Copilarim. Grabiti-va sa va inscrieti la concurs, pentru ca data limita este 5 decembrie!
Bafta tuturor!
Am vrut sa vedem cum arata in bradut, asa ca am decorat bradul din curte cu pinguinii veseli. Sunt tare draguti, nu-i asa?

5 comentarii:

  1. Sunt absolut fenomenali:D!! Foarte dragalasi si veseli si simpatici!!
    Bafta la concurs - ne bucuram sa impodobim bradutul virtual pe 24 impreuna!
    cu drag
    rux

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc mult pentru aprecieri, mai ales ca vin din partea voastra! abia astept sa impodobim impreuna bradutul! :))sarbatori de poveste va dorim!

      Ștergere
  2. Sunt extraordinar de reușiți! Felicitări și baftă la concurs!

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc mult, creativthea! si noau ne plac foarte mult, deja am inceput sa-i daruim:))cat despre concurs...ma bucur ca am participat!

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumosi,si buna ideea,si eu vroiam sa-i fac dar fiin mari am amanat,foarte buna ideea ta:)

    RăspundețiȘtergere