vineri, 12 iulie 2013

Party la gradinita

 Vinerea trecuta, am fost la petrecerea de la gradinita

De ce petrecere? Ca a venit vacanta de vara, desigur, si a mai trecut un an 'scolar'. Pentru Gabri n-a fost un an, ci vreo 4 luni, insa 4 luni frumoase, in care a cunoscut persoane noi, a socializat si a invatat putina germana.
 Dar sa va zic despre petrecere, care a avut loc in curtea gradinitei. Au participat copiii de la doua gradinite, si pentru ca ei nu sunt foarte multi in grupa 9-10 copii ( Gabri n-a mers la o gradinita propriu-zisa ci la 'tagesmutter', ce se adreseaza mai mult copiilor mai mici), n-a fost nici aglomeratie mare.



 A fost o petrecere de tip 'picnic'- pot spune. Fiecare parinte a adus ceva de mancare, ceva dulce sau fructe.



  Eu am facut un Cheesecake cu zmeura, ce a fost apreciat si devorat. (uite ca ma si laud acum...dar pana si Gabri a zis ca a fost 'fantastic').



Piticii s-au jucat foarte mult si s-au simtit tare bine.


Gabri a inceput cu stangu' petrecerea pentru ca un puseu de febra l-a molesit si l-a cam tinut la mami in brate. Insa dupa ce mami i-a dat o pastiluta, totul a  fost OK, Gabri si-a revenit si s-a putut distra si juca in voie.




Copiii au primit si cadouri din partea Doamnelor Educatoare: o jucarie si o mapa cu poze din timpul anului, plus ceea ce au mesterit cei mici. O foarte frumoasa amintire, cu multe poze de care habar n-aveam si de care acum ne bucuram.


 Au fost doua ore in care cei mici s-au jucat in voie, au profitat de vremea frumoasa, de dulciuri desigur ...
Gabri nici ca ar mai fi plecat acasa, ar mai fi stat sa se joace ca deh, febra trecuse, dulciuri erau, copii de asemenea....



 Ca de obicei, am plecat printre ultimii iar Gabri mi-a tot repetat ca s-a simtit minunat si ca a fost o petrecere foarte frumoasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu