marți, 15 octombrie 2013

Amintiri de la bunici

 La sfarsitul verii am ajuns cu Gabri in vacanta la bunici, o vacanta prelungita pe parcursul a mai multor saptamani.

Ne-am oprit mai intai intr-o scurta vizita la mamaia de la Bucuresti, si am ajuns si in Oraselul Copiilor.

micul muschetar

 cu mamaia

 Ne-am bucurat de schimbarile din Orasel, iar daca ar fi fost dupa Gabri n-am fi plecat prea curand de acolo.Apoi ne-am continuat traseul spre bunicii din Buzau, punctul terminus al vacantei noastre. Am vrut sa profitam din plin de fructe, legume, de joaca in curte si tot ce inseamna viata la tara, la bunici.


 Am avut parte si de momente mai putin placute- o enteroviroza a lui Gabri ne-a cam dat planurile peste cap si am ajuns cu el, deshidratat, la Urgente. Apoi am trecut amandoi la regim (ca doar trebuia si eu sa iau virusul, ca nu se putea atfel...) si s-a cam dus cura de fructe si legume proaspete si bune...
Dar asta nu ne-a impiedicat cu nimic sa profitam de vacanta la tara. Gabri s-a bucurat de tot ce inseamna vacanta la bunici. Si-a regasit prietenii si-a facut altii noi - cel mai drag prieten fiind un pisoi, botezat de el 'Pisi', cel mai nazdravan pisoi din cati am vazut. Tare  fericit a mai fost Gabri cand a descoperit pisoiul in curtea bunicilor. Pana sa ajungem, imi spunea  ca si-ar dori un pisoias dar ca stie ca bunicii nu au asa ceva. Bucurie maxima cand a descoperit ghemul de blana si mi-a zis ca astfel, i s-a indeplinit  un vis.

  Prieteni nedespartiti pe parcursul vacantei, Gabri si Pisi s-au jucat, s-au alergat, s-au imbratisat....poate ca l-ar fi luat si aici dar stia ca nu avem voie in bloc cu animale. (Ufff am scapat, mai ales ca nu e recomandat sa ai pisica in casa, gravida fiind). Joaca a fost principala ocupatie a lui Gabri si n-a scapat nici un membru al familie sau prieten, de fotbal, lupte, jocuri gen 'Nu te supara frate'.
                                                                    cu unchiuletu

Si mamaia si tataia au alergat dupa mingie, au dat cu zarul sau au facut lupte de dragul nepotului ;)

                                                             Pantomime, cu bunicii

 Dovlecii uriasi au fost un alt punct de atractie din gradina bunicilor. Gabri si-ar fi dorit sa participam cu ei la concurs, sa castige medalie, apoi sa facem placinta din cel mai mare...
Nici tractorul sau caruta n-au ramas neexplorate de catre Gabri :)


Ne-am intalnit si cu prietenii- cu finii si verisoarele am fost la mare. Chiar daca tati n-a fost cu noi, Gabri s-a distrat de minune si a profitat din plin de valuri, mare, soare...
                                                                   cu verisoara Maria

                                                                       distractie cu valuri                                                                   Andrei, finutul nostru drag

Cu alti prieteni am reusit sa ne vedem pentru cateva ore in parc.

                                                          o discutie interesanta cu prietenul Edi


Astfel am cunoscut si noul membru al familiei A., iar tortul de pampersi a ajuns exact la timp pentru a sarbatori cele 3 luni ale lui Vladutz.

  Cu alti prieteni am vorbit la telefon si speram sa ne vedem la urmatoarea vacanta, cand noi vom fi in echipa completa de ...patru :)
 Cam asta a fost vacanta noastra, sintetizata in cateva cuvinte si niste fotografii.
 La revedere vacanta, ne revedem la anu' !
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu